Betong, röd jacka, betong

2012-08-29 @ 13:20:00
Det är galet vad jag gillar de här bilderna. Tycker att jag och Sandra har blivit ett riktigt bra när vi har varit ute och fotat det senaste! Och det känns verkligen som att det här året kommer bli så härligt kul, och jag är så glad för alla fina människor som finns runtomkring.
 
,
 
 
 

Old summer

2012-08-28 @ 20:04:00
Fick syn på en massa fina och roliga bilder som jag och Sandra tog i våras, eller kanske de var i somras. Kommer ihåg att när vi fotade envisades Sandra med att sjunga hela tiden, så på över hälften av bilderna gör hon en massa roliga miner och rörelser, haha. Fast just de bilderna ligger helt huller om buller i datorn så jag hittade dem inte. 
 
Här är några riktigt härliga bilder i alla fall! 
 
 
 
 
Vackra Sandra ramlar baklänges ner i gräset och gömmer sig för bilarna.
 
 
 
 
 
 

Days with Jen

2012-08-28 @ 18:34:17
Vill ni ha en massa fin inspiration och superfina bilder? Då måste ni kolla in Jennilies blogg, days with jen.
Det visar sig också att min lillebror går i samma klass som hennes lillebror, så det är lite kul!
 
 Jag är också med och tävlar om den här superfina virkade klänningen, vi får se hur de går! 
 
 
 

Jag drar till malmö!

2012-08-23 @ 17:13:45
Hej! Jag har varit på vandring hela dagen, men jag tänker inte ligga hemma och vila efter att ha gått över en och en halv mil på stenar och klippor. Nej, jag tänker åka till Malmöfestivalen och se på Kapten Röd och Timbuktu! Det kommer bli grymt, var där förra året också och såg Veronica Maggio och Daniel Adams Ray. Det kan ni förresten läsa om här!  
 
 
 Och ni som inte kan  komma och kolla ikväll, ni får trösta er med att lyssna här! 
 
 
 

Guess who's back!

2012-08-21 @ 22:08:34
Hallå! Jag är tillbaks på bloggen efter ett havlår, trodde faktiskt att jag aldrig skulle börja igen! Men med lite ny inriktning, ny inspiration och ny design så känns de som att jag aldrig slutade helt. Jag bara startar om på nytt nu, samtidigt som jag börjar skolan igen. 
 
Har jättemycket saker jag måste skriva här på bloggen, och det kommer komma lite hursomhelst, gammalt och nytt. Men nu vet ni iallafall!