no particular place to go

2012-11-25 @ 00:17:00
Siri som skriver. Hemma hos mig har det varit fullt hus hela dagen! Min fina moster som bor i portugal är här och hälsar på och morfar, mormor och hennes man Alve har varit här och ätit middag. Själv mår jag inte så bra, men jag är glad att jag kan stå på benen iallafall! Har varit en jättehärlig kväll med släkten och familjen, inte så ofta man träffas tillsammans ju.  
 
Jag och Sandra hade en toppenmysig kväll i torsdags när vi även tog bilderna här nedanför! Vi kollade på Step Up Revolution och fick värsta danssuget och dansade hela kvällen. Sånt mysigt borde man unna sig oftare! 
 

 
 
 
 
 
 

 

Lördagsmys

2012-11-24 @ 13:00:00
                                 Sandra här, tänkte sprida lite underbar musik med er alla.
                 Här är en fin låt med Al Green och Joss Stone med hög mysfaktor!  Al green är helt magisk,
                      enligt mig, alla hans låtar är kärleksfulla och mysiga. Lyssna på hans skiva Love songs!
 
                                  
 
          Joss Stone har lite mer blues i sina låtar. Hon är också helt fantastisk, hennes röst är super mäktig!
                       Det är häftigt för om man ser henne kan man inte tro att det är hon som sjunger.
                                                  Här är en av mina favorit låtar med henne. 
 
                                  
 
              Om en artist ska vara riktigt bra, enligt mig då, ska den vara lika bra om inte bättre live än på skivorna!
                                                           Och Joss Stone är det, tycker jag! 
                                                                Ha en mega mysig lördag! 

osammanhängande värld

2012-11-23 @ 16:00:00
Sandra här. Nu tänker jag göra ett osammanhängande inlägg. Jag kollade igenom mina bilder och hittade lite olika bilder som jag har tagit det senaste året. Nu ska jag virka och sticka julklappar, vi har haft studiedag och jag har inte gjort någonting alls idag som jag har planerat att göra. Så nu är det dags för min kreativitet att hoppa fram! Jag kanske ska kolla på en film och få lite inssperation. 
 
Min finaste lilla lillebror, Balder!
 
 
 
Detta var dagen efter midsommar.
 
 
Min längtan att resa, till varma länder, är större än jordklotet.
 
 
 
 

nyklippt och nypiercad

2012-11-20 @ 21:44:36
 Hej hej, det är Siri som skriver! Några små förändringar sen sist, jag har klippt av mig mitt långa hår och Sandra har piercat sig i näsan! Man blir så lätt trött på de gamla vanliga, skönt med lite stilbyte då och då. 
 Fin fint blev det i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we go together like shoobopshawadda..

2012-11-20 @ 13:51:00
Hej! Bloggen här är inte längre bara Siris, utan Sandras också! Så nu kommer det vara mycket bättre uppdatering, lite mer varierande inlägg och lite bättre på alla sätt. 
Kändes nästan som att det var Sandras blogg förut också eftersom hon "gästbloggade" varje dag och många av bilderna är tagna av henne! 
Detta kommer att bli grymt iallafall, älskar dig fina vän ! 
 
 
 
Psst.....! Titta in lite senare ikväll också, så får ni lite fler nya överraskningar! 

kissemissen min

2012-11-18 @ 18:21:20
 
 
 
 
 
 
 
 

is och lite teaterblod

2012-11-17 @ 17:26:00
Nämnde jag att jag även fick fota lite i studion när jag var på praktik hos fotografen? Han upptäckte att han hade en isbit i frysen som hade varit spännade att fotografera och jag fick låna en jättebra Nikon kamera så att jag också kunde vara med och fota! Själv är jag mest van med Canon så jag fick försöka lära mig den undertiden. 
Hällde på teaterblod på isen i slutet, därav de röd-orangea bilderna!  
 
Det var en annan praktikant där också, supersnäll tjej som går på folkhögskola coh utbildar sig till fotograf. Det var egentligen meningen att vi skulle få fota varandra i studion igår, men det fanns tyvär ingen tid till det... Har börjat lära mig en hel del om photoshop också när jag varit där, ska försöka hitta en bra verision att ladda ner snart! 
 
Här är några av bilderna som jag har tagit,  finns många fler som ni gärna får se sen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej alla fina människor!...

2012-11-17 @ 16:53:57
...Nu är jag tillbaka igen, det har verkligen varit kul att vara på prao hos fotografen och att bo hemifrån ett tag! Fast nu känns det skönt att sova i sin egen säng igen, var helt utmattad efter veckan. Det tar på krafterna att vara trevlig och snäll dygnet runt haha!
 
Jag var och träffade alla kompisarna igår kväll, har inte träffat de flesta på över tre veckor!  Vi var och kollade på ett reaggeband som hade en liten spelning, de var grymt bra och vi dansade nästan hela kvällen. 
Snart blir det vardagsliv igen, kanske ska bli skönt ändå men jag hade inte haft nåt emot att vara på praktik en vecka till... 
 
Jag och Lisa var och såg Call Girl på bio i torsdags, fruktansvärt hemsk film men väldigt bra! Man ser så ofta filmer som inte är så viktiga på det sättet. Torka aldrig tårar utan handskar är också en sån film, betydelsefull på riktigt!
 
 
 
 
 
 

underbara frankrike

2012-11-14 @ 16:09:26
Sandra här, vill visa er några bilder från när jag var i Frankrike. Jag var i södra delen hos min brors pappa. Har ni chansen, åk dit! Det är underbart där, människorna, maten, naturen och vänligheten. Vi var i en mysig liten by och alla var super snälla och öppna. Så klart är det inte samma grej om man åker dit som mega turist, och med det menar jag att man inte känner någon där och bor på hotell typ. Jag har varit där många gånger, förr förra sommaren var vi på ett bröllop till exempel, det var den äldsta sonen i en familj med nio barn som gifte sig. Det var också super kul! Dom bor i Frankrike på sommrarna, i en gammal borg, annars bor dom i Vietnamn, så dom bjöd på himmelska mat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
 
 
 

soldis, höstlöv och praovecka

2012-11-14 @ 00:02:00
Jag har en alldeles underbar prao vecka! Jag bor hos några vänner till familjen och sen ska jag bo hos min morfar. Men just ikväll är jag hemma och landar lite, sen bär det av igen! 
Denna veckan är jag hos en fotograf, och det är väldigt lärorikt att se hur han gör! En annan tjej som går på en folkhögskola är också där samtidigt som jag, superkul, hade inte väntat mig något sällskap! Och idag var vi på Erikshjälpen och fyndade på lunchen, så glad att jag valde att inte praoa någon annanstans.
 
Sandra kommer antagligen ta över bloggen lite nu när jag är borta, det beror på om hon är bloggsugen! 
Här har ni lite bilder som jag tog tidigt en morgon för ungefär en vecka sen , blev så glad att jag lyckades fånga motivet bra när jag såg det! 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

sandra is in the house

2012-11-13 @ 13:29:00
Siri är på prao så jag får ta över bloggen för en dag! Här är lite bilder från en fest jag var på i sommras, festen var på en skrot som ett konstnnärspar har köpt. Det var super mysigt! 
 

 
 
 
 

 
Sötaste lilla Lova

 
 

we're running free

2012-11-11 @ 02:59:00
Jag har det otroligt mysigt hemma hos Fiffi just nu! Har precis ätit nattmackor i form av chokladpudding med hallon och nötter, lyxigt ska de va! Fina Minou kunde inte vara med i verkligheten, så vi snackar i telefon med henne istället. Har haft en jättemysig kväll hittills, och de ska vi fortsätta med!

Här är lite halvgamla bilder som jag lyckades få tag i! Kanske tagna någon gång i början av hösten tror jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

höstpromenad med Alva och Sandra

2012-11-08 @ 14:31:23
 
Hittade lite bilder på Sandras kamera från vår fina morgonpromenad i dimman för någon vecka sen! Tror vi vaknade av att mitt alarm gick igång på lördag morgon och så var vi ändå hyfsat pigga så jag, Alva och Sandra gick ut på morgonpromenad. Det var så otroligt vackert, det var dimma överallt och sen gick solen upp efter en timme ungefär! Det var precis när det hade börjat bli höst på riktigt, men vi hade nästan inget batteri på kameran så det blev inte så många bilder tyvär... Kanske var lika bra för då hade vi lite mer tid att snacka med varandra och inte bara fota hela tiden. 
 
Här är lite bilder från promenaden, några är tagna av mig och några är tagna av  Sandra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

min fina dansande spegelbild

2012-11-05 @ 23:44:00
Har alltid varit avundsjuk på alla som har sovmorgon när de jobbar och går i skolan, som inte behöver släpa sig upp tidigt tidigt på morgonen. Och nu när jag har prao har jag sovmorgon! Jätteskönt ja, men jag är verkligen inte så avundsjuk längre! När jag kommer hem så är det redan mörkt och dags för middag, och sen är dagen slut. Well, sovmorgon suger !
 
Det är riktigt kul på min prao, är hos en konstnär och designer den här veckan. Mest praktiskt jobb, men det är jätteintressant! 
 
Här kommer fler bilder från i förrgår, sparade de häftigaste till sist! 
 
 
 
 
 
 
 
 

colorful shadows

2012-11-04 @ 21:10:00
 Sista dagen på höslovet, känns som jag har hunnit med ganska mycket ändå! Men skolan får vänta i två veckor, imorgon är det dags för prao! Ser fram emot det ska jag säga, har hittat riktigt roliga ställen att vara på. 
 
Sandra fotade mig och Mira lite i solen, kul som omväxling att bli fotad tillsammans med någon! 
Här har ni några av bilderna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fantastisk låt

2012-11-04 @ 14:29:20
Det är Sandra här igen, måste bara få dela en underbar låt med er alla!
 
 
 

Sandra skriver

2012-11-04 @ 14:23:00
Här är lite sommarbilder på mig som inte har visats förut, så jag tänkte att det var dags. Nu ska jag, Siri och min lillasyster Mira ut och fota färgglada bilder. Ni får resoltatet lite senare :) 
 
Älska livet och lev i nuet, kärlek från Sandra!
 
 
 
 
 
 
 
 

vi leker vackra i höstsolen

2012-11-03 @ 21:21:21
Sandra är äntligen tillbaks från Åland! Känns som att vi har mycket att ta igen, så vi har myst hela dagen. Fick en kick av höstsolen ute och sprang ut och fotade i kylan. Men vill man vara fin så får man lida pin! 
 
Som ni antagligen inte vet om ni inte bor på österlen så är det östelen lyser ikväll, väldigt fint med alla facklor! Fick syn på månen när vi var ute, helt orange! Den såg ut som en halloweenpumpa med mun och allt, nästan lite läskigt. Någon som har nån aning om varför? 
 
Går hem till Sandra nu och kollar på The Nightmare Before Christmas, perfekt nu när det är halloween helgen. Hoppas ni också får en fin lördagskväll!
 
Men i alla fall, här är några av bilderna, men jag sparar de bästa till sist! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rainy autumn

2012-11-02 @ 18:30:00
 
 
Det blir så himla vackert ljus ibland på hösten, när solen går ner och lyser på alla röd orangea träd. Sånt speciellt ljus var det ikväll, hann inte riktigt fånga det, men det blev fint resultat av bilderna i alla fall. 
 
Är inte riktigt på skrivhumör så bilderna får tala för sig själva!
 
 
 
 
 
''
 
 
 
 

everyone should feel like this

2012-11-02 @ 17:38:46
 
Älskar att ta såna här enkla bilder som omväxling, med vit bakgrund precis så som man ser ut utan att fixa för att det ska se extra snyggt ut. Hoppas ni också älskar det!  
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Det är ödet som får mig att fortsätta blogga..

2012-11-02 @ 15:30:00
Jag har ju inofficiellt slutat blogga sen några veckor tillbaka. Fast varje gång jag loggar in och kollar om folk fortfarande kollar in och läser har jag 100 nya kommentarer, känns som att det är något som vill att jag ska fortsätta!  So I guess I'm back!  
 
Känns som att det här höstlovet inte har försvunnit i ett suddigt brus av hemmasittar dagar och jättelånga sovmorgnar, som det brukar göra. Eftersom att 99% av mina kompisar häromkring har rest utomlands så har jag kunnar umgås med andra och även ha lite tid för mig själv att sitta och teckna och sticka!