Flying houses

2012-09-08 @ 23:29:00
De här häftiga bilderna är gjorda av  Laurent Chehere, där hon placerar vanliga hus och byggnader högt upp i himlen. Inspirerat av alla de charmiga bortglömda byggnaderna i Paris! 
Själv älskar jag verkligen lite halvgamla byggnader med speciell arkitektur, nybyggt är alldeles för enformigt och platsigt för min smak. 
 
 
Skulle verkligen inte ha något emot att bo i huset här under med utsikt över alla andra. Grymt häftig konst om du frågar mig :)
 
 
 
 
 
 

you are the best thing i've ever had

2012-09-08 @ 12:36:00
Hej! Lördag morgon och jag har äntligen tid att ägna mig lite åt bloggen! Jag var på kräftskiva igår hos Minou, har kanske bara ätit kräftor en eller två gånger innan för jättelängesen, det var gott iallafall. Sandras familj var också där, och vi satt vid elden och sjöng, det var några från Israel som inte kunde svenska som var där, och de sjöng och spelade så hilma fint! Vi sköt raketer och dansade, superhärlig kväll! 
 
Kul att det var så många som gillade våran skuggkonst, så glad jag blir för alla fina kommentarer! 
 
Här är några bilder tagna av Sandra, min mästerfotograf! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Skuggkonst

2012-09-02 @ 15:42:00
Hej hej! Sov över hos Sandra inatt, kändes som att det var längesen jag gjorde det.
Men direkt efter frukost i morse gick hon och jag och hennes syster och målade med gatukritor. Ni vet såna som man målade med på asfalten när man var liten? Vi tänkte göra en cool grej av det så vi började måla skuggorna av varandra, vi stod i olika positioner och gjorde så att alla skuggor hängde ihop .
Var inte så lätt att stå exakt still hela tiden, så ibland fick man lite tjocka armar och ben eller en konstig grop i huvudet haha!  Blev otroligt coolt iallfall, mina småsyskon kom och var med lite senare också när jag var hemma och hämtade min kamera. Det var väldigt svårt att fånga alla på bild samtigt, eller det var ärligt talat  omöjligt. Men det mesta fick vara med på bild iallfall.  
 
Så här kul kan man alltså ha med ett par asfaltskritor! 
 

 
Min favoritskugga, uppochner med hängande hår. 
 

Skuggan ändrades ganska mycket bara på en liten stund, så då var det var inte så lätt att passa in i skuggbilden längre! 
 
 
 
En urgullig lillasyster som också vill vara med och få sin skugga ritad.
 
Sandra och Mira vill förändra världen, peace! 
 
Trodde verkligen inte att man kunde ha så här kul med ett par gatukritor, över mina förväntningar! 

Lördags loppis och paketprassel

2012-09-01 @ 22:20:13
Hej. Eftersom att jag är hyfsat frisk nu igen har jag fatiskt gjort lite saker idag. Umgicks lite med hela familjen vilket inte händer så ofta för min del. Och det beror bara på att det alltid är jag som fattas, men idag gick vi på lördags loppis tillsammans och fyndade en del och handlade lite presenter till min lillassyster.
Själv ska jag ge henne något mer personligt så jag sätta mig nu ikväll och sy kläder till henne så att hon kan fylla tre år med stil!  
 
Några härliga bilder på en busig lillasyster.