no particular place to go

2012-11-25 @ 00:17:00
Siri som skriver. Hemma hos mig har det varit fullt hus hela dagen! Min fina moster som bor i portugal är här och hälsar på och morfar, mormor och hennes man Alve har varit här och ätit middag. Själv mår jag inte så bra, men jag är glad att jag kan stå på benen iallafall! Har varit en jättehärlig kväll med släkten och familjen, inte så ofta man träffas tillsammans ju.  
 
Jag och Sandra hade en toppenmysig kväll i torsdags när vi även tog bilderna här nedanför! Vi kollade på Step Up Revolution och fick värsta danssuget och dansade hela kvällen. Sånt mysigt borde man unna sig oftare! 
 

 
 
 
 
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

2012-12-09 @ 14:55:20
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Anna

Hej, & god jul! :) men jag undrar två saker; kan inte ni uppdatera snart? & kan ni inte visa vad ni får i julklapp? KRAM.

2012-12-24 @ 11:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: